"Toate necazurile oamenilor vin din incapacitatea lor de a sta singuri si tacuti intr-o camera goala"
Blaise Pascal (1660)

duminică, 3 aprilie 2011

Karma - puterea cuvantului - partea 2

Prin ce sunt periculoase vorbele si gandurile rele?
Cand ne gandim la cineva, se creeaza o punte energetica intre noi si omul la care ne gandim. Are loc un schimb de informatie si de energie. De aceea, orice gand rau reprezinta un atac energetic care poate aduce un prejudiciu. Chiar si pactul interior cu omul care barfeste poate fi periculos. Barfa si gandurile urate despre oameni reprezinta un traumatism aplicat omului impotriva caruia acestea sunt indepartate si, in acelasi timp, distrugerea propriilor structuri karmice. Cuvantul intensifica orice.
 Facandu-se cercetari pe un numar mare de fapte, s-a ajuns la concluzia ca, in urma cu cateva secole, omenirea a inceput sa se indeparteze mult de la principiile armoniei lumii si acum campul informational al Pamantului este supraincarcat de negativitate. Cand omul se gandeste nu foarte favorabil la cineva, are loc conectarea straturilor karmice negative comune si, chiar fara a-i dori raul cuiva, poti sa i-l provoci. Ne atacam si ne omoram unul pe celalalt intr-un mod inconstient. Are loc un proces al autodistrugerii care vine ca o avalansa, fara ca nici macar sa fie necesara conectarea unor trairi negative. Este suficient potentialul negativ acumulat pana in prezent. De aceea acum nu este suficient sa fii bun si sa nu faci rau nimanui. Subconstientul nostru este intr-atat de deformat, ca nici macar faptul de a nu face nici un rau, nu-i conditie suficienta pentru pastrarea integritatii sufletului si a trupului. Nu-i suficient sa fii doar bun, trebuie sa fii "bun"activ.
Astfel ar trebui sa ne gandim ca insasi boala nu-i un rau, ci un mijloc de stopare a programelor destramarii sufletelor. Cand compatimim un om, nu suntem de acord cu boala lui, cu nenorocirea lui, ne gandim numai la consecinte, uitand de cauze, si prin aceasta favorizam destramarea spiritului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu